Отборът на Левски отново обмисля дали да не продаде нападателя Станислав

...
Отборът на Левски отново обмисля дали да не продаде нападателя Станислав
Коментари Харесай

Левски обмисля продажбата на нападател

Отборът на Левски още веднъж обмисля дали да не продаде нападателя Станислав Костов. Причината е, че с привличането на Валери Божинов сините ще имат четирима играчи на поста централен нападател, защото тима разполага още с Серджиу Буш и младоия Илия Димитров.
 Левски пред разлъка с голмайстора си
За румънеца покупател няма, а Димитров може най-вече да бъде преотстъпен. Така че няма да е изненада, в случай че Костов смени клуба, написа " Тема спорт ". Той към този момент отхвърли няколко предложения от Турция и Кипър. Благоевградчанинът съобщи, че няма нищо срещу да остане на „ Герена " до лятото, в случай че не го изиска по-качествен тим. През есента той осъществя 16 гола в 20 турнирни мача.

Левски пък не е в преференциална позиция при договарянията с Галин Иванов. 30-годишният национал ще се раздели със Славия при започване на идната седмица. Днес той се прибира в София и ще се срещне с изпълнителния шеф на сините Павел Колев.

От футболистите в Първа лига в от " Герена " имат интерес към двама от Берое - бранителят Иван Бандаловски и халфът Мартин Райнов. Мераци от Левски имат и към бранителя на Ботев Пловдив Кристиан Димитров. Той обаче към този момент не желае да сменя клубната си принадлежност по време на паузата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР